Társkereső átverés a fészbúkon!

Hajmeresztő sztorikat olvasok néha, miket tilt ki a facebook, mert nem érti, miről van szó, erotikának, prostitúciónak néz valamit, ami nagy nem az, vagy egyszerűen csak úgy, ok nélkül. Ugyanakkor átverős oldalak simán működhetnek hónapokon keresztül.

tarskereso40-50.jpg

Itt van pl. az a társkeresés 40-50 fölött című csoport.
Valami beteges netfüggő csinálhatja, mert az internetről összelopkodott képeket rak föl és talál ki hozzá ismerkedő szövegeket, az urak meg tódulnak a kamura, gyermeteg ismerkedő próbálkozásokkal nyomják tele a társalkodó részt, aztán csodálkoznak, hogy nem válaszol nekik senki.

Nincs annyi társkereső rutinjuk, hogy amelyik oldalon túl sok modellszerű szépség keresi a nagy őt, és nincs közöttük kövér, csúnya, önmagától elszállt, 20 évvel fiatalabbnak látszani akaró satöbbi, ott valami nagyon nincs rendben.

veronika-tarskereso.jpgVegyük például Veronikát.
Ezt írta magáról (ha elhisszük, hogy ő az, de nem hisszük el)
sziasztok Veronika vagyok komoly kapcsolatot keresek és csak azok jelentkezését várom!
Sajnos a munkámból adódóan ritkán tudok fent lenni a facebook ezért csak telefonon tudnánk ismerkedni! És fotó az mindenképp legyen mivel hogy rólam is van nincs takargatni valóm titkolni valóm! Komoly kapcsolat keresnek, ezért is kérem azokat akik csak kalandot és szex partnert keresnek ne is írjanak!

21 órája kelt a bejegyzése, 844 lájkot kapott és kettőszáznegyvenen szólították meg, a többségük névvel és fotóval. Talán nem meglepő, hogy a kisebbség ugyanolyan kamu, mint "Veronika".

 

Oké, egy ilyen oldalon sem az agysebészek hemzsegnek és talán azt sem lehet elítélni, aki ezt az egészet üzemelteti. A facebook nevű intézményt azonban mindenképpen!